XFS staari Manzolo grandioosne võit Inglismaal

Seitsmesed uudised

27. augustil toimus Inglismaal G-Live Theater’s Combat Performance võitlusspordi show, mille raames astus peamatšis võistlustulle oktoobris Xplosionil taaskord üles astuv Andrei „Predator“ Manzolo. Mees saavutas kiire võidu oma vastase Shaun Lomasa üle käelukuga 1. raundis 4 minutil.

Manzolo ja Lomasa on pidanud juba kahel korral ringi astuma, kuid erinevatel põhjustel on matšid ära jäänud. Nüüd, 27. augustil sai meestevaheline mõõduvõtt teoks kaalukategoorias kuni 84 kg MMA A-klassi reeglite järgi. Lomasa on Inglismaal väga tuntud võitleja, kelle kontol tänaseks üle 250 MMA ja taipoksi matši.

Üritusel oli võitlejad Inglismaalt, Iirimaalt, Brasiiliast, Filipiinidelt, Poolast ja muidugi Eestist. Ürituse esimene osas olid matšid amatöör MMA reeglite järgi, teine osa oli Muay Thay ja K-1 reeglite järgi ning krisina tordil ehk peamatšideks oli seitse MMA profireeglite matši. „Pea kõik peamatšid lõppesid 1. raundis ja minu oma ka,“ oli Manzolo õnnelik oma võidu üle.

"Meie võitlus algas väga teravalt – vastane oli väga aktiivne ja alustas kohe püstivõitlusega kasutades tugevaid käte ja jalgade kombinatsioone, mille ma blokeerisin vastates tugevate low kickidega. Oli momente, kui Lomasa sai haardesse mu jala ja võitlus jätkus parteris. Mul õnnestus end sealt lahti rebida ning pöörata võistlusmatš enda kasuks. Sain vastasele jagada 10 teravat lööki põlvedega, mis tõsiselt vigastas tema nägu ning lõpetasin matši 1. raundi 4. minutil käelukuga,“ kommenteeris Manzolo.

21. oktoobril saab Manzolot näha juba Eesti publiku ees Xplosion Fight Series nimelisel üritusel, kus tema vastaseks on Venemaalt pärit tugeva maadlustaustaga Keibov Korolglu. Matš saab toimuma kehakaalus kuni 82 kg ja MMA reeglite järgi, mis tähendab 3x5 minutilist roundi. Lubatud on igasugune võitlus kõigilt distantsidelt, st püstivõitlus löögidistantsilt, lähivõitlus haardedistantsilt ning löökidega maasvõitlus. Seejuures seatakse võitluses kasutatavatele tehnikatele võimalikult vähe piiranguid, lubatud on nii eri löögitehnikad käte ja jalgadega kui ka haarded, heited, liigeselukud jm valuvõtted ning kägistamised.

Kommentaarid puuduvad