Väikesed asjatundjad KUMUs Michel Sittowi näitusel: kunstnikel on tõsised näod, sest naeratades läheks pilt sassi! Auhind loositud!

Annely Adermann

Kodumaise filmikunsti juurest aga veel suurema kunsti juurde, millele läheneme suviselt lustliku nurga alt. Nimelt saate kohe teada, mida arvavad Michel Sittowi suurejoonelisest kunstinäitusest meie väikesed kunstieksperdid.

Loosime välja Anti Saare kirjutatud ja Urmas Viigi illustreeritud kunstiraamatu "Mina, Milda ja Meister Michel".

Võitmiseks:

- Vasta küsimusele: mis päeval on KUMUs iganädalane lasteprogramm?

- Jäta oma kontaktandmed

Loosiõnn naeratas Annikale, palju õnne! Võtame võitjaga ise ühendust!.

Lasteraamat kaasneb Kumu kunstimuuseumi näitusega „Michel Sittow. Eesti maalikunstnik Euroopa õukondades“ (08.06.–16.09.2018). Hoogne ja humoorikas, rohkete mänguliste illustratsioonidega raamat on mõeldud lastele, kuid ka neile, kel huvi lihtsalt ammuste aegade eluolu vastu. 

Anti Saare kirjutatud ja Urmas Viigi illustreeritud raamat viib lapsed seiklema nii tänasesse päeva kui ka 500 aasta tagusesse aega, mil Michel Sittow elas, maalis ja mööda Euroopa kuningakodasid ringi rändas. Põneva loo ja mänguliste piltide abil tutvustatakse raamatus ka maalikunstis kasutusel olnud võtteid, vararenessansi ajastu eluolu ja kunstikus olemist kui ka laiemalt kunsti loomise ja uurimisega seotud teemasid. 

Vaata tutvustavat videot raamatust SIIT!

[embed]http://www.tv3play.ee/play/960291[/embed]

Kommentaarid puuduvad