Jänku-Juss ja sõbrad: külas on ooperlaulja Priit Volmer! Loos lõppenud!

TV3

Seekordses saates on Jänku Jussil külas mustkunstnik ooperlaulja Priit Volmer! Jänku Juss ootab kõigi joonistusi, sest loosi lähevad vinged mänguasjad! Joonista pilt sellest, mis Jänku-Jussi juures või multifilmis „Zootropolis“ juhtus ja osaled loosis, kus seekord on auhindadeks Transformeri komplekt, itsitav poni ning 2 piletit Eesti Rahvusballeti muinasjutulisele etendusele „Alice imedemaal“! Oma joonistuse saad saata SIIN!

Transformeri komplekt, itsitav poni ning 2 piletit Eesti Rahvusballeti muinasjutulisele etendusele „Alice imedemaal“ võitjad on:

PONI: Brittel Blande Pärnust (postiga saadetud pilt)

TRANSFORMERID: 5-aastane Robin

ALICE IMEDEMAAL 2 PILETIT: 8-aastane Keili

MÄNGUASI JÄNKU-JASS: Loviisa Elmend

Kommentaarid puuduvad