Homme
19. sept
9...13
0...11
Ülehomme
20. sept
9...12
2...10

Meelelahutus

Ole kohal! Buduaari turg toimub juba 23.-24. märtsil Kultuurikatlas

Foto: Buduaar
15:40 14. märts 2019
Autor: Seitsmesed

Sel kevadel jõuab üheksa aastat noor ja uuenenud kontseptsiooniga Buduaari turg Kultuurikatlasse. Eesti suurim ostupidu toimub uuenenud kuues, kus rõhk on pööratud peamiselt brändikaupadele. Tegemist on kõige lõbusama, ilusama ja müüjaterohkema turuga Eestimaal. Uut ja vähekasutatud kaupa tuleb müüki nii naistele, lastele kui meestele, lisaks on kohal hulgaliselt staare ja moeloojaid.

23.–24. märtsil Kultuurikatlas toimuval ostupeol saab nautida nii moodi kui melu. Turukülalisi ootab suur valik kaupa eraisikutelt, staaridelt ja firmadelt. Mainekad ja tuntud brändid langetavad toodete hindasid kuni 70%, tuues rahvani suurepäraste toodete brändimüügi.

Staariturule on tulemas siinsed stiilseimad naised: TV3 esindajatest kaunitarid Keili Sükijainen ja Anna-Maria Veidemann-Makko, võrratu Liis Lemsalu, seltskonnadaam Kairi Sester, elustiiliblogija Kristjaana Mere, moeblogijad Kätriin Kübar ja Marii-Heleen Penu jpt.

Moeturul võtab heade pakkumistega kohad sisse Eesti disaini paremik: TUUB, Marilin Sikkal, Mirgoods, Wooden Lifestyle, jpt.

Meeste eest seisab väljas kõigi lemmikraadiohääl Allan Roosileht, kes on kauplemas suure vinüülikoguga. Ühtlasi astub härra üles Allan Roosilehe Show ehk ARS-iga, esitledes maailma kõige kummalisemaid plaate. ARS ehk „Ars Longa“ (lad. keeles: „Kunst kestab kaua“) annab rahvale võimaluse näha oma silmaga eriskummalisemaid heliplaate.

Omniva tuleb välja erakordse üllatusega, mille raames loosib ettevõte brändikauba ostupeo puhul nejale õnnelikule šoppajale osturaha tagasi! Iga päev saavad kaks šoppajat osturaha kuni 100 € ulatuses tagasi. Suu teeb magusaks Corny oma suhkruvabade müslibatoonidega ja Somersby pakub värskendavat Spritz’i.

Buduaari turg Kultuurikatlas on avatud: L 23.03 kl 10–18 P 24.03 kl 10–17

Pilet 2 €, alla 16-aastased saavad sisse tasuta. Pilet kehtib mõlemal päeval.

Tallinna Buduaari turust juba kahe nädala möödudes jõuab ostupidu esmakordselt ka Pärnusse: 13. aprillil Port Arturis.

Lisainfo: www.buduaariturg.ee


Kerro kuu
Mida toob augustikuu Sinu tähemärgile?