Anita Sibul oma kalleimast ehtest: loodan, et lähiajal tuleb ka sõrmus sõrme

Sellel nädalal toimus Solarise keskuses Goldtime uue kollektsiooni esitluspidu, kuhu olid kohale tulnud palju tuntud naised. Uurisime neilt, milline on nende kollektsioonis kõige kallim ehe ja millist väärtust see nende jaoks kannab.

Merilin Mälk sõnul on on ta kandnud väga kalleid asju, aga täpset kollektsiooni ja hinda ei oska öelda. Suunamudija Anita Sibul ütles, et kõige kallim ehe on puudu, sest abielusõrmust tal veel sõrmes ei ole. ''Ma väga loodan, et lähiajal tuleb ka see sõrmus sõrme,'' nentis ta kavalalt.

Lauljatar Tuuli Rand rääkis, et tema kõige kallim ehe on üks ripats. ’’See on minu jaoks väga olulise tähendusega, väike ingel mulle, aga mis ta on minu jaoks täpselt tähendab, las ta jääda minu teada,’’ sõnab Tuuli. Kristel Aaslaid ütles, et viimaselt Bali reisilt jäi talle näppu üks ehe, mis sai talle väga armsaks. Mida tuntud naised oma ehete kohta veel rääkisid, vaata lähemalt videost.

Sellel nädalal toimus Solarise keskuses Goldtime uue kollektsiooni esitluspidu, kuhu olid kohale tulnud palju tuntud naised. Uurisime neilt, milline on nende kollektsioonis kõige kallim ehe ja millist väärtust see nende jaoks kannab.

Merilin Mälk sõnul on on ta kandnud väga kalleid asju, aga täpset kollektsiooni ja hinda ei oska öelda. Suunamudija Anita Sibul ütles, et kõige kallim ehe on puudu, sest abielusõrmust tal veel sõrmes ei ole. ”Ma väga loodan, et lähiajal tuleb ka see sõrmus sõrme,” nentis ta kavalalt.

Lauljatar Tuuli Rand rääkis, et tema kõige kallim ehe on üks ripats. ’’See on minu jaoks väga olulise tähendusega, väike ingel mulle, aga mis ta on minu jaoks täpselt tähendab, las ta jääda minu teada,’’ sõnab Tuuli. Kristel Aaslaid ütles, et viimaselt Bali reisilt jäi talle näppu üks ehe, mis sai talle väga armsaks. Mida tuntud naised oma ehete kohta veel rääkisid, vaata lähemalt videost.

Kommentaarid puuduvad