Lauljatar Merilin Mälk üllatab rabava stiilimuutusega

Merilin Mälk üllatab sügise alguses tõelise stiilimuutusega. Nimelt, otsustas noor lauljatar oma kiharad erkroosaks võõbata, et halli ilma rohkem särtsu tuua. Kiidame stiilimuutust ja peab ütlema, et roosa toon sobib Merilinile justkui valatult.

Särav Merilin näitas oma uut soengut just sotsiaalmeedia vahendusel. Ta kannab The Powerpuff Girls’i pluusi ja demonstreerib uhkelt oma värsket stiilimuutust. ”Teeme nii, et triikimata särk on moes,” lisab Merilin oma postituse juurde. Varasemalt on Merilin meedias kommenteerinud, et on inspiratsiooni saanud oma kunagisest Barbie nukust, kellel olid roosad juuksed. Võib-olla sai noor lauljatar ka nüüd just Barbie’st inspiratsiooni ja soovis sellele veel volüümi juurde lisada. Lihtne, kuid väga tõhus viis, kuidas halli sügist värvilisemaks muuta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Merilin Mälk (@merilinmlk)

Kommentaarid puuduvad