Duubel saated

Proovi järele! Tippkokk õpetab valmistama värsket pastat 

Vihula mõisa peakokk Fred Ruubel näitab ette, kuidas valmistada värsket pastat suitsutatud põdravorsti ja karulauguga. RETSEPT: Värske pasta suitsutatud põdravorsti ja karulauguga Kuivad koostisosad: – 405g Jahu 400g (mida peenemalt jahvatatud jahu seda parem) Peensool 5g Märjad koostisosad: – 250g 3 tervet muna 3 munakollast Vesi ( lisa vett kuni märgade koostisosade kaal on 250g) Sega omavahel jahu ja sool ning sõelu kaussi või tööpinnale üheks kuhjaks. Tee keskele kraater ning lisa märjad koostisosad. Hakka segama keskelt ning jätka kuni tulemuseks on taignapall. Edasi aseta taignapall tööpinnale ja sõtku vähemalt 10 minutit. Taigen on valmis siis kui ta on sile ja […]