Eesti Laulu žüriisse kuuluv Andres Puusepp: minu jaoks on 2. poolfinaal tugevam

uudised.ee

Eesti muusikamaastiku suursündmus Eesti Laul sai eile avapaugu kui Saku Suurhallis toimus 1. poolfinaal. Lugusid hindas lisaks rahvale auväärt žürii, kuhu kuulus ka Star FM-i hommikuprogrammi saatejuht Andres Puusepp.

"Ma ei pea ennast eksperdiks kindlasti mitte", imestab Andres, miks ta Eesti Laulu žüriisse valiti. Küll aga nõustub ta, et on elanud ja hinganud muusikat pikka aega.

Andrese sõnul olid koroonameetmed üritusel omal kohal. Inimesed kandsid valdavalt maske ja toimus kraadimine. "Kõigile pandi kraadiklaas kogu aeg peale", rääkis Andres, et teisiti uksest sisse ega välja ei saanud. Kuigi televaatajatele võis jääda mulje, et siin-seal viibiti liiga lähestikku ja kaamera ees olid mõned artistid maskita, siis koridorides peeti reeglitest ilusti kinni ja inimestel olid maskid ees.

Esimesest poolfinaalist hääletas rahvas edasi juhuslikult vaid mehed. "Minu jaoks on 2. poolfinaal tugevam," räägib Puusepp, et siis on tal žüriis olla palju raskem.

6. märtsil peetavasse finaali pääsesid edasi ainult mehed - Karl Killing, Egert Milder, Ivo ja Robert Linna koos Supernovaga, Koit Toome, Hans Nayna ja Andrei Zevakin & Pluuto.

2. poolfinaal toimub homme, 20. veebruaril.

Kommentaarid puuduvad