Andres Puusepa autot hakkab ehtima uhke kleeps “Kaotasin Taavi Libele Eesti Laulu kihlveo”

uudised.ee

Sel nädalavahetusel toimus Eesti Laulu finaal ja selgus võitja, kelleks osutus Uku Suviste teist aastat järjest. Eelmine aasta jäi Eurovisioon ära, ent sel aastal on siiski lootus, et Uku saab Rotterdami sõita.

Andres Puusepp sõnab, et nähes Uku emotsiooni võites, mis oli väga ei midagi ütlev, jättis see temast räsitud mulje. "Ma ei kujuta ette, mis toimub inimese sees. Ta on nii palju proovinud, ta on saanud disklafi, ta on võitnud ja pole saanud minna. Ma loodan, et ta nüüd ikkagi saab minna," jääb Puusepp lootusrikkaks.

Suurt Eurovisiooni möllu ei saa Uku kahjuks siiski nautida, sest publikut suure tõenäosusega kohapeale ei lubata ning tingimused on karmid: mitmed testimised, isolatsioon jne.

Jürgenit üllatas Sissi kõrge positisioon. "Mõtlesin, et see on hea lugu ja et kas seda pannakse tähele ja näe - rahvusvaheline žürii pani ja tõstis väga kõrgele!"

Kahju on saatejuhtidel ka Jürist, kellele kõik ennustasid suurt edu, aga kes lõppkokkuvõttes jäi siiski kolmandaks. Reedeses hommikuprogrammis vedasid Puusepp ja Taavi Libe ka omavahel kihla, kes võiks moodustada Eesti Laulu esikolmiku ja selle Andres kaotas - nüüd peab ta oma autole suure kleepeka panema. Vaata kihlveost lähemalt SIIT!

Kuula raadio Star FM hommikuprogrammi järgi siit!

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=tfuQkhNECXQ[/embed]

Kommentaarid puuduvad