Pagarisaates jätkavad võistlemist viis viimast kodupagarit  – vaata eilset saadet ja pilte! 

TV3

TV3 saates „Eesti parim pagar“ eilses osas tähistati jõulupühi. Küpsetamislahingus jätkavad viis viimast kodupagarit.

Kodupagarite ülesandeks oli valmistada kringel, sinna juurde Antsu šokolaaditrühvlid ning viimaks veel ka piparkoogimaja, mis mõnele neist tõelist raskust valmistas. Ehk see polnud lihtsalt Arnise päev, igal juhul tuli saatest lahkuda just temal. Päeva parimaks õnnestus sel korral saada Merlel. 

„Eesti parim pagar“ on TV3 eetris esmaspäeviti algusega kell 20.30.

TV3 saates „Eesti parim pagar“ eilses osas tähistati jõulupühi. Küpsetamislahingus jätkavad viis viimast kodupagarit.

Kodupagarite ülesandeks oli valmistada kringel, sinna juurde Antsu šokolaaditrühvlid ning viimaks veel ka piparkoogimaja, mis mõnele neist tõelist raskust valmistas. Ehk see polnud lihtsalt Arnise päev, igal juhul tuli saatest lahkuda just temal. Päeva parimaks õnnestus sel korral saada Merlel. 

„Eesti parim pagar“ on TV3 eetris esmaspäeviti algusega kell 20.30.

Kommentaarid puuduvad