Homme
24. jaan
-7...0
-8...-2
Ülehomme
25. jaan
-6...-1
-10...-2

Eesti

Miks tasub loobuda lihast?

18:21 02. november 2013
Autor: Feliks Undusk

Kaua on vaieldud selle üle, kas põhjamaa inimene saab külmal ajal hakkama ilma lihata või mitte. Oma kogemusi lihata elust jagasid Viru keskuses toimunud vegan- ehk taimetoidumessil osalejad.


Kommentaarid

Kommentaare 1
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
IN 19:09 22. detsember 2014
Tomatitaime jaoks on vili kest, milles on tema seemned, ehk järglased. Seega korjates tomati vilju kisud ära tema järglasi. Sama kehtib ka kurkide, herneste, ubade ja teiste taimede koht, mille vilju tarbitakse toiduks. See on minu arvates tunduvalt julmem, kui kiirelt ja valutult tapetud looma söömine. Taimede puhul on üldjuhul nii, et niikaua kui nad on veel on rohelised on nad ka elus, ehk roheline, mida te sööte elab veel. See on minu arvates tunduvalt julmem, kui kiirelt ja valutult tapetud looma söömine.

Mida toob jaanuarikuu Sinu tähemärgile?