Täna
22. veeb
2...6
0...5
Homme
23. veeb
2...6
0...4

Eesti

Talgute raames mediteerisid sajad inimesed Eesti hüvanguks

19:00 03. mai 2014
Autor: Siim Sups

Kui tuhanded eestlased korjasid täna prügi, tantsisid või laulsid, siis leidus ka palju talgulisi, kes korraldasid ühismeditatsiooni, et elu Eestimaal oleks harmoonilisem, turvalisem ja külluslikum.


Kommentaarid

Kommentaare 2
Viigi Saksakulm 12:13 04. mai 2014
Talgupäeval osalesin ja juhendasin ise meditatsiooni kell 9 ja 14.
Sain tänu-, kaas- ja hellustunde osaliseks.
Täna pühapäeval on ikka see soe, südamlik tänutunne minus võimendunud.
Olen väga tänulik oma abikaasale ja lapselapsele, kes olid minuga meditatsioonil. Tundsin, kuidas nad hoolivad sellest võimalusest.
Aitäh kõigile, kes olid meiega!
Viigi
Tabasalust
Velda Purin 18:18 04. mai 2014
Eile ärkasin juba pool kuus, teadsin ja tundsin, kuidas minu positiivsed mõtted, küünarnukitunne, armastus empaatilise tundeväe jõul ühinevad minu lähedaste, minu pere, tuttavate, sõprade. Tundsin, kuidas nende kaudu see teadmine-tunne kandub üle terve maailma, sest mul on sugulasi, sõpru, tuttavaid peaaegu igas maailmajaos, pean tänama facebooki, et see on võimalik. Olin peaaegu kogu eilse päeva surnuaial koos abikaasaga lähedaste hauaplatse korrastamas, aga kell 9, 14, 17 ühinesime mõttes koos Grete Rosina ja Herdis Elmendi juhiste järgi kogu universumiga, neil kellaaegadel teadsin, et eestlased-eestimaalased, siin ja kogu maailmas on minuga, minu perega, tuttavatega, soovides vastastikku rahu, tervist, ilu, turvalisust, kaitset, tarkust, rikkust, nii vaimselt kui ka rahaliselt, tundsime abikaasaga, et olime ja oleme ka praegu õnnelikud, tänulikud, õnnistatud.Aitäh, kõigile ja kõikjal, nii hea on olla oma kodus ja eestlane.Me oleme ju vabad ja meie endi kätes on teha see maa ilusaks, õitsvaks, ainult on tarvis tahtejõudu, tahtekindluse järjepidevust, tolerantsust, headust, armastust kõige ja kõigi vastu. <3