Kapo ametnik viidi relva ähvardusel Venemaale

Täna hommikul kella 9 ajal Eesti territooriumil Luhamaa piiripunkti läheduses võtsid Venemaalt tulnud tundmatud isikud vabaduse teenistuskohuseid täitnud kaitsepolitsei ametnikult.

Kaitsepolitseiametnik viidi füüsilist jõudu kasutades relva ähvardusel Venemaale. Kaitsepolitsei ametnik täitis teenistuskohustusi seoses piiriülese kuriteo tõkestamisega. Inimröövile eelnes Venemaa suunalt operatiivraadioside segamine ja suitsugranaadi kasutamine.

Praegusele infole tuginedes alustati kriminaalasi sündmuskoha vaatlusega karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb vabaduse võtmist ning Eesti riigipiiri ja ajutise kontrolljoone ebaseaduslikku ületamist.

Kell 17 jagavad juhtunu kohta teavet kaitsepolitsei peadirektor Arnold Sinisalu ja peaprokuröri ülesannetes Lavly Perling.

VAATA LÄHEMALT TÄNA "SEITSMESTEST UUDISTEST"!

[embed]http://www.tv3play.ee/play/434881[/embed]

Kommentaarid puuduvad