Homme
03. dets
-6...0
-8...0
Ülehomme
04. dets
-15...-3
-16...-4

Eesti

ÕUDUSE LÕPP ÕLE TÄNAVAL: koerad päästeti esimest korda väljaheidete keskelt värske õhu kätte

19:40 10. september 2014
Autor: Allan Muuk

Kas mäletate "Seitsmeste uudiste" materjali vanaprouast, kes Tallinnas Õle tänaval on juba üle kümne aasta oma korteris koertekolooniat pidades sellega naabreid terroriseerinud. Vaid üks õõva tekitav tõsiasi - kõigi nende aastate jooksul ei lasknud nö. perenaine mitte ühtki oma koera kordagi õue keha kergendama! Sellele jubedusele tegid ametnikud täna otsustava lõpu. Pilt, mis avanes, on šokeeriv! Õrnemate närvidega inimestel ei ole soovitav videomaterjali vaadata.


Kommentaarid

Kommentaare 5
Angelyka Karjus 23:09 10. september 2014
Mis selle peale ikka öelda kui, et teda oleks pidanud aitama varem kui oli võimalus. Aga ei valitsus ei ole selle poolt üldse mitte. Kui ta ei ava ust siis lihtsalt minge sisse, et näha olukorda, mitte ärge oodake aastaid, et seda lahendada ja korda seda, see läheb hullemaks. Aga mis ikka vähemalt nüüd kõik korras, proua hoole all ja koerda elus esimest korda õiget elu nautimas.
ardo 15:55 11. september 2014
see oli väga jube pilt
123 18:42 11. september 2014
Ma tõesti ei mõista, miks niii kaua viivitati, oodati. Mismõttes nagu? See on täiesti absurdne.
Katrin 01:25 13. september 2014
Loodan väga, et leitakse lahendus nii selle proua kui tema loomade aitamiseks, kui ka naabrite aitamiseks. Kui me ei leia firmasid, kes oleksid nõus selle elamise korrastamist toetama... siis avame fondi, kus eraisikud saavad toetada.
Me ei pea saatma rahasid ei tea kuhu ja toetama ei tea keda või midagi mujal maailmas, kui samal ajal elavad sellistes tingimustes inimesed meie enese kõrval :(
Kaili 23:07 13. september 2014
Tegelikult on kahju tädikesest, teda oleks pidanud tõesti varem aitama. Loomulikult mõnel on selline iseloom, et ei lase end aidata. Ikkagi, sotsiaaltöötajad ja loomakaitse peaks reageerima KOHE, kui teada antakse. Kahjuks oli seekord vaja kõik see Eesti rahva ette tuua enne kui midagi ette võeti. Masendav olukord meil siin riigis. Loodan tõesti, et nii temal ja kutsadel läheb nüüd paremini.