Kas ilma lihata on võimalik maitsvat jõulupraadi teha?

Keili Sükijainen

Eilses loos tutvusime emaga, kes kasvatab oma last täistaimetoitlasena. Kuigi toitumisspetsialistid ja arstid andsid sellisele elustiilile hävitava hinnangu, tegutseb Eestis siiski täie hooga suur vegan kogukond. Nüüd lähemegi kahele hulljulgele neiule külla.

Videos näidatud toitude retseptid:

Taimsete jõuluvorstide ehk "verivorstide" retsept on SIIN

Seene-ploomikastme retsept on SIIN


Ahjujuurviljade jaoks lõigata lihtsalt meelepärased juurviljad (nt. kartul, kaalikas, porgand, juurseller, maguskartul) ribadeks, segada läbi mõne spl õli, soola ja pipraga ning küpsetada 200 kraadi juures 45-minutit kuni tund. Praekapsas oli Põltsamaa porgandiga praekapsas, mis sisaldab searasva asemel taimeõli.
 

[embed]http://www.tv3play.ee/play/516449[/embed]

Kommentaarid puuduvad