Homme
22. juul
17...25
12...17
Ülehomme
23. juul
19...26
12...17

Eesti

Noored võivad saada õiguse rasedust katkestada ilma vanema nõusolekuta

19:20 13. jaanuar 2015
Autor: Keili Sükijainen

Riigikogu sotsiaalkomisjonis istusid ühise laual taga nii naistearstid, lastekaitsjad kui perekonna traditsioonide eest võitlejad. Arutati, kas ja millistel tingimustel peaks vastu võtma seadusemuudatuse, mis lubaks alaealistel ise otsustada abordi teostamise üle. 
Naistearstide Seltsi sõnul on alates 2009 aasta muudatusest üha rohkem tulnud esile juhtumeid, kus lapsed on vanemate sunnil pidanud vastu oma tahtmist sünnitama. Seadusemuudatus on vaja eelkõige probleemsetes perekondades kasvavate laste hoidmiseks. Kui perekonnas on kõik korras, arutavad lapsed oma otsuseid vanematega tavaliselt läbi.


 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Kerro kuu
Mida toob juulikuu Sinu tähemärgile?