Täna
12. juul
15...21
9...15
Homme
13. juul
16...21
7...15

Eesti

Karmi elu tulemus: Tallinnas avati Eesti esimene laste kainestusmaja

18:45 09. märts 2015
Autor: Kadri Pikhof

Eesti lapsed tarvitavad järjest rohkem alkoholi, viimastel andmetel on lausa iga kolmas 11-aastane Eesti laps proovinud alkoholi ja iga kolmas 13-aastane olnud purjus. Et alaealist purjutajat ei luba seadus viia kainestusmajja end välja magama, siis avati Tallinnnas Eesti esimene laste kainestusmaja.

 


Kommentaarid

Kommentaare 13
martin 22:33 09. märts 2015
kuradi alakad , mis teil viga on , miks vaja nii vara alustada , ma jõin esimest korda alkot 18 aastaselt praegu ole 21 ja uuest aastast karsklane ja ei mõtlegi enam uuesti alkot juua mõtetu sa lihtsalt rikud oma elu ära , lõpuks joodki iga päev, täiesti mõttetu ja hommikul veel sitt olla ka , palun alaealised ärge tarvitaga alkot , oodake kuni olet 18 vähemalt ja olete kainelt ka elu näinud natukenegi ja siis ka ei soovita aga siis vähemalt on asi legaalne endal probleeme vähem ja parem olla , ma saan aru küll et pidu on hea panna aga teisiti saab ka pidu panna, selleks ei ole vaja aineid tarvitada .
poleoluline 00:25 10. märts 2015
ära tänita
Sander 00:53 10. märts 2015
Nüüd võivad täie rauaga lasta ei viida koju ja ei jää kuskile kraavi kah.
jumal 07:43 10. märts 2015
Õige otsus, sest muidu neile lollidele ei tule aru pähe
inimene 10:24 10. märts 2015
ei pea solvama , ega iga inimene ise teab mida oma eluga teeb nii!!
Joodik 10:42 10. märts 2015
Jooge nii mis jõuate,ainult nii suudame ära hoida alkoholiuputuse eestis.Alkoholi tehastega peab ühel sammul olema.
Meelis 12:27 10. märts 2015
See, et pubekad joovad ei ole üldiselt vanemate süü v.a joodikutest vanemate puhul. Näiteks minu näiteks vanemad ei joo ega suitseta aga siiski tarbisin ma esimest korda alkoholi juba ca 10 aastasena ja see on tänu sellele, et ma "chillisin" vabal ajal endast 2-3a vanematega
Selle tekstiga tahan seda öelda, et ei ole mõtet süüdistada vanemaid, sest nemad pole alati süüdi
ajuvaba 14:05 10. märts 2015
kõik süüdistavad vanemaid ja lapsi aga tegelikult peaks ju süüdistama riiki, et see nii kergelt igalpool kätte saadav üldse on..n*hhui seda alksi vaja on üldse? muutke seadused karmimaks või kaotage üldse alkohol ära...see on kõige hullem mürk siin maailmas! kurb, et inimesed sellest aru ei saa...
Vaene 16:12 10. märts 2015
See pole laste süü, et nad selle alkoholi kätte võtavad, nad ei tea paremini, neile pole õigeid väärtusi õpetatud elus. Vaesus tekitab lastes ja teistes alkoholismi. Olen ise väga vaene olnud aga õnneks oli ema mulle õpetanud, et raha ei ole elus tähtis. Olles ainus, kellele seda selgeks tehtud on, olen ka peres ainus, kes ei ole alkoholismi küüsi sattunud peale minu ema, kes oli ka seda teadnud(ja võimalusi on olnud minu ees korduvalt) Olen rahaliselt vaene aga mu värtused on õiged. Ei süüdista ma eesti rahvast, et nad alkohoolikud on, süüdistan süsteemi ja valitsust, kes seda süsteemi edasi arendavad. Kõigepealt viia töörahvas eestist välja, seejärel toedata vaeseid, kes siia vangi jäänud on. Muidugi on alkohoolikuid tuhandetes! Mida te veel tahtsite?!
Ivar 16:32 10. märts 2015
Tohohh, kradi hea. Jumala mõnus, jood ennast mällari ja kui midagi väga sitalt läheb siis on alati olemas politsei kes viib sind sooja kohta kainestuma, aga varahommikul pead igaks juhuks aknast välja põgenema, muidu võid trahvi saada.
Debiilikud olete 17:22 10. märts 2015
Alkohol,suits,s6da k6ik need asjad ei kao kunagi kuhugi kuna k6ik mis toob riigile raha on hea,neid ei koti tegelikult ,et lapsed joovad,nad saavad tuhhi selle eest ja niikaua kuni plekki tleb on k6ik korras lol
Steven Ilves 18:32 10. märts 2015
4aastaselt sai juba õlut tänaval pruugitud, et näidata omavanustele tüdrukutele, kui kōva mees ma olen. Vahepeal sai 2l Bockiga ka ringi käidud, mida olin vanaisalt näpanud aga nüüd, mida vanemaks, seda targemaks ning ei tarvita üldse alkoholi. :)
Trooja 16:18 11. märts 2015
Jaa jaa.. Leitsid jälle koha kust saab raha teenida. Selle eest, et sa seal ööbid pead ka rautselt maksma ka.