Sinilille kampaaniaga koguti üle 84 000 euro

BNS / Foto: Delfi pilt

Heategevuskampaaniaga "Anname au!" on kogutud esialgsetel andmetel üle 84 000 euro ehk rohkem, kui on vaja Haapsalu neuroloogilisele rehabilitatsioonikeskusele kõnniroboti ostmiseks.

Kampaania korraldajad andsid oma Facebooki leheküljel teada, et Haapsalu neuroloogilisele rehabilitatsioonikeskusele vajaliku kõnniroboti raha on koos ning esialgsetel andmetel on kõnniroboti ostuks kogutud vähemalt ligi 84 000 eurot. Tänavuse kampaania eesmärgiks oli koguda vähemalt 80 000 eurot, et osta Haapsalu neuroloogilisele rehabilitatsioonikeskusele selja- ja peaaju kahjustuste tõttu tekkinud halvatuse raviks vajalik kõnnirobot.

Sinililli osta ja annetusi teha sai 3. maini. Lõplikud tulemused üle Eesti toimunud sinilillede müügist selguvad hiljemalt juuni alguseks. Eelmisel aastal esmakordselt toimunud heategevuskampaaniaga koguti taastusraviseadme ostuks ligi 68 000 eurot.

Kommentaarid puuduvad