Täna
13. apr
4...10
2...8
Homme
14. apr
4...10
-3...2

Eesti

Hooletult maha loobitud prügi tapab ja piinab üha sagedamini metsloomi

18:00 05. juuni 2015
Autor: Eve Heinla

Neljapäeva hommikul eksles Harjumaal Jüri asula lähedal metsatukas kurnatud ja õnnetu olekuga kährik. Vaevatud loomakesel oli kaela ümber klaaspurgi rõngas. Selliseid piinavaid kaunistusi saavad neljajalgsed tänu inimestele, kes oma rämpsu metsa alla laiali loobivad.

Tänu Jüri Jahimeeste Seltsi liigekmele Meelis Laidile sai loom õnneks vaevast lahti ja piinavast klaaskaelusest vabaks. Paraku juhtub seda päris tihti, et inimeste süüdimatute tegude pärast saavad metsloomad viga. Selle kähriku lugu lõppes tänu jahimees Meelisele hästi, kuid kõik juhtumid paraku nii õnneliku lõpuga pole.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!