Homme
17. okt
7...10
2...10
Ülehomme
18. okt
5...9
-1...9

Eesti

Uudne "kiusamisest vabaks" metoodika on jõudnud juba 81 Eesti kooli

16:00 16. juuni 2015
Autor: Virgo Pärn

Teisipäeval toimus Paides Lastekaitse Liidu projekti „Kiusamisest vaba lasteaed ja kool“ uute liituvate koolide põhikoolitus. Uue metoodikaga juba 81 kooli, mis loob kokku ligi 6000 lapsele võimaluse kiusamist ennetavast metoodikast igapäevaselt osa saada.

Siiani oli „Kiusamisest vabaks!“ metoodika vaid 25 pilootkoolis üle Eesti, kuid kevadel ja suvel toimuvate koolitustega kaasati projekti veel 56 kooli, kes hakkavad metoodikat rakendama alates 2015. aasta sügisest. Samuti on metoodikaga liitunud 2/3 Eesti lasteaedadest.

Vaata videost, kuidas jagati teadmisi, mōtteid, nōuandeid ning saadi ülevaade teiste tegemistest!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!