Täna
27. jaan
-1...2
-1...2
Homme
28. jaan
-3...0
-5...0

Eesti

Eestlased Soomes hoiatavad: pagulased ei tee tööd ja nad ahistavad valgeid naisi!

19:20 17. juuni 2015
Autor: Kadri Pikhof, Katrin Lust

Vao küla võitleb tulihingeliselt pagulaste vastu. Kolmapäeva hommikuks oli oma allkirja avalikule pöördumisele külas asuva pagulaste varjupaiga majutuskeskuse laienemise vastu andnud pea iga kolmas Vao elanik.

Kuid allkirju ei koguta mitte ainult Eestis, vaid ka üle lahe Soomes. "Suvised seitsmesed" kohtusid usina allkirjade koguja Eneliga Soomes toimunud eestlaste jaanitulel. Soome on alates 2001 aastast vastu võtnud 750 pagulast aasta. Sealsete eestlaste sõnul pole selles midagi positiivset. Intervjuud andnud eestlased rääkisid kui ühest suust, et kui nemad rabavad kõvasti tööd teha, siis pagulased pidavat lihtsalt niisama passima. Allkirju kogunud Eneli sõnul ei ole harvad ka juhud, kui pagulased valgeid naisi ahistama hakkavad.

Vaata lähemalt videost!

 


Kommentaarid

Kommentaare 7
.. 09:09 18. juuni 2015
Linnad on juba allkirjastanud linnainimestele teatamata, et need murjamid võetakse vastu.... Mängus ju korralikud summad summad mis iga pagulase linna võtmise pealt saadakse... Sellises riigis me elamegi... Rahvas võitleb nende tuleku vastu a linnad ja omavalitsustel kõik paberid juba korda aetud....
Tann 10:21 18. juuni 2015
Tuli mu tuttav sellesama pärast Soomest ära. Ahistamine läks nii hulluks. Sama kurdab ka naistuttav Belgiast. Enam ei juleta väljaski käia. Kas me vajame siia ka sellist hirmu?
Tann 10:23 18. juuni 2015
Järgmise ülesandena tuleb hakata reeturlikke vallavanemaid ja linnapäid maha võtma. Muud ole ei jää
gtfo 11:18 18. juuni 2015
Hirmus vajalik neid neegreid võtta v? Tehke tallinna teed pigem korda selle raha eest, taun eesti valitsus!! :@
Margus 12:18 18. juuni 2015
Täitsa umbes jutt. Eestimaa jaoks alati valmis...hahahhaaa...mida see eestimaa meile andnud on, vastus sellele on mitte sittagi! Ainult võtta oskavad ja siis imestavad miks inimesed jalga lasevad. Kõige pealt tuleks kogu valitsus välja vahetada ja kui tulemused on nii kaugel, et inimeste võimaldatakse täisväärtuslik elu, siis alles võiks mõelda pagulaste peal. EESTI RIIK kah asi, perse kukkunud mädanenud riik!
Kurb 22:32 18. juuni 2015
Mustad naised ahistavad valgeid mehi ka D:
Must tahab seda valget koguaeg ja teeb ükskõik mida selle jaoks..
Inna 13:01 12. jaanuar 2021
Kui ei osata ega taheta pagulasi tööle panna,siis peab ka tagajärgedega arvestama.Kui eestlased 1944 põgenesid,siis pandi nad kiiresti sundtööle,olenemata keelest.Nii peaks ka nüüd tegema.Pole mõtet inimesi lihtsalt vihata.Andke neile tööd.