Täna
03. mär
3...8
-3...2
Homme
04. mär
-2...2
-4...1

Eesti

Meeldiv alternatiiv praamidele: ajaloolise uisuga saab sõita Muhumaale

14:17 24. juuli 2015
Autor: Feliks Undusk

Virtsust Muhusse Kuivastusse jõudes ei pane praamireisijad tavaliselt sadamas seisvaid väiksemaid laevukesi tähelegi. Kohalike, Soome, Briti ja isegi Kreeka purjelaevade seas ootab seal sõidulesoovijaid ka Muhu laevastiku lipulaev uisk Moonland.

Uisk on laevukese ajalooline nimi olnud juba 1000 aastat. Muhulased on mitusada aastat uisuga posti ja inimesi üle väinade vedanud. Nüüd on uisk jooniste järgi taastatud ja kõigil huvilistel on võimalus sellega ka Muhumaale sõita. Autosid küll peale ei võeta, kuid jalgrattad koos mõnusa reisiseltskonnaga mahuvad Moonlandile kenasti ära. Vaata lähemalt videost!

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!