Mida arvab Eesti tuntuma kokteilibaari perenaine alkoholireklaami piiramisest?

Keili Sükijainen

Tervise ja tööminister Jevgeni Ossinovski saatis kooskõlastusringile seaduseelnõu, mille kohaselt tuleb oluliselt piirata alkoholireklaami ja ka alkoholi kättesaadavust. Selle kohaselt keelatakse ka välireklaam ning toitlustusasutustes kaotatakse ära nn. happy hour ehk ei tohi reklaamida võimalust alkoholi tavapäraselt odavamalt või tasuta saada.

Ministri Ossinovski ettepaneku teine teema on alkoholi kättesaadavuse piiramine, selleks nähakse ette müügikohtades eraldada alkoholi väljapanek müügisaalist läbipaistmatu seinaga ja tanklates müügi keelamine. Lisaks hakatakse poodides tegema kontrollreide. Tallinna tuntuma kokteilibaari perenaine Getter selgitab, kuidas uued seadused neid mõjutaks ja mida teevad baaripidajad, et inimesi vähem jooma ajada. 
 

 

[embed]http://www.tv3play.ee/play/667435[/embed]

Kommentaarid puuduvad