Valgas kohutavates tingimustes elav mustlasema ootab oma üheksandat last. Kohalikud süüdistavad naist aga vargustes

Marek Lindmaa, Jaanus Ilp

Valga linnas elab üks suurpere, kus kasvab kaheksa last ning üheksas on kohe sündimas. Meie poole pöörduti murega, et naisel on abi vaja. Elamistingimused on pehmelt öeldes kehvad, näiteks polnud poole aasta jagu korteris elektrit kuni hetkeni, mil kirik tasus võla.

Probleeme jagub veel kuhjaga, kuid kõik pole siiski nii must ja valge kui võiks esialgu tunduda. Elutingimused, kuhu üheksas laps tuleb on aga kehvad, esiteks ei pääse majja korralikult sisse, lagunenud trepp teeb teekonnast pigem takistusraja. Alumise korruse korterid on tühjad ning läbikäidavad, lisaks puudus nende korteris võla tõttu elekter.

Naabrid lisavad, et muidu pole neil mustlaspere vastu midagi, kui nad ainult küttepuid ei varastaks. Vaata lähemalt videost!
 

[embed]http://www.tv3play.ee/play/667330[/embed]

Kommentaarid puuduvad