Sigaretipakid hakkavad kandma hirmuäratavaid pilte

Eve Heinla

Valitsus karmistab tubakaseadust ja alates järgmise aasta maikuust ilmuvad sigaretipakkidele hoiatavad ja hirmuäratavad pildid suitsetamise kahjulikkusest. Samuti ei ole lubatud pakendile enam märkida teavet nikotiini,­ tõrva ja vingugaasi sisalduse kohta.

Tervise-­ ja tööminister tuvustas täna tubakaseaduse muutmise eelnõu, mille kohaselt muutub alates järgmise aasta maikuust nii mõndagi. Ja muidugi ikka karmimaks.

Lisaks keelatakse ilma seinteta suitsetamisalad siseruumides - selliseid alasid on veel kasutusel ligikaudu 40. Kui Jevgeni Ossinovski hakkab karmi tubaka-­ ja alkoholipoliitikat ellu viima, ei pane see muretsema rahandumsinistrit? Sest kui inimesed suitstemaise maha jätavad, laekub ka riigieelarvesse vähem aktsiisi. Vaata täpsemalt videost! 

[embed]http://www.tv3play.ee/play/667822[/embed]

Kommentaarid puuduvad