Põlengus kogu oma maise vara kaotanud vanaproua ootab heade inimeste abi!

Anna-Maria Makko, Jaanus Ilp

Ülemöödunud neljapäeval vastu reedet toimus tulekahju Krabi külas, kus soojaveeboilerist alguse saanud tuli hävitas vanaproua elumaja. Majaelanik õnneks pääses, ainsaks katteks seljas olnud riided. Nüüd elab naine õuel olevas saunas ning sugulased on tema jaoks käivitanud heategevusliku korjanduse.

Südikale prouale on appi tõtanud terve valla kogukond ning muidugi naise enda lapsed. Väimeeste ja kohalike külameeste abiga ongi uuele majale algus pandud. Omalt poolt aitab kaasa Varstu vallvalitsus.
Inimestele on avatud ka proua Sirje Kasuk konto, kuhu on võimalik annetusi teha EE711010402015136007

Vaata lähemalt videost!

 

[embed]http://www.tv3play.ee/play/669167[/embed]

Kommentaarid puuduvad