Väikese Andrease imeline lugu: lootusetus olukorras pisipoisi tervenemine liigutab pisarateni! 

Keili Sükijainen

Andreas on väike ajukahjustusega poiss, kelle paranemisse ei uskunud ükski Eesti arst, vaid vanemate tahtejõud andis perele lootust. TV3 heategevussaates “Inglite aeg” jagas Andreas oma lugu ja 30 000 lahket eestimaalast tulid talle appi. Vähem kui aastaga on poisi paranemine olnud nii jahmatav, et toob isegi pereliikmetele pisarad silma. 

Sündides ajukahjustuse saanud poisikese Andrease  raviks pidi perekond käima hirmkallis meditsiiniasutuses Ameerikas. Väikemees, kelle paranemisse ei uskunud ükski Eesti arst, ainuüksi vanemate suur tahtejõud hoidis neid tegutsemas. Möödunud aasta lõpus jagas Andrease pere oma lugu TV3-e heategevuslikus laulusaates “Inglite Aeg” ja 30 000 lahket eestimaalast uskusid väikemehe paranemisse ning annetasi tema ravi toetuseks üle 70 000nde euro.

Vähem kui aastaga on kolme ja poole aastane väike Andreas tublisti kasvanud. Temast on saanud täielik spordipoiss, kes tahab iga päev emme ja issi abiga oma uute treeningvahenditega harjutada. Enam ei pea Andreas tegema kõva liumäe peal valusat harjutust, ta oskab nüüd ise oma pead hoida ning teab täpselt, kuidas käekesed ja jalakesed liiguvad. Lakke riputatud rakmete abil õpib väikemees tasapisi oma keharaskust kasutama. 

 

----

Neid, kes vajavad meie kõigi toetust, on Eestimaal veel palju. Just sellepärast tuleb Eesti edukaim heategevuslik laulusaade “Inglite aeg” ka sel aastal hädasolijatele appi. Palun andke meile teada inimestest, kelle elu saaksime üheskoos ilusamaks muuta. 


Kui tahad abi tänavuselt “Inglite ajalt”, siis anna meile endast märku [email protected] või 56635024 

[embed]http://www.tv3play.ee/play/670006[/embed]

Kommentaarid puuduvad