Estonian Airi kliendid kaotavad raha: asenduspiletid on kordades kallimad ja teenustasusid ei kompenseerita!

Anna-Maria Makko

Suurem osa reisijatest on Estonian Airi pankroti tõttu vallandunud kriisis rahulikuks jäänud ning käitunud vastavalt riigi ja reisibüroode poolt antud juhistele. Kuid esineb ka rahulolematust, sest need, kes peavad nüüd uued piletid ostma, maksavad esialgsest kaks või kolm korda enam ning seda vahet ei hüvita neile keegi.

Alates 11. novembrist sõitma pidanud Estonian Airi lennud on kõik tühistatud, mille eest kompensatsiooni hakkab riik tagasi maksma alates 12. detsembrist. Kel aga reisiplaanid kindlad, need peavad esialgset kordades kallima pileti soetama. Kriitikanooli valitsuse käitumise ja Estonian Airi poliitika suunas lennutab ka Indrek Tarand.

 Vaata lähemalt videost!

 

[embed]http://www.tv3play.ee/play/673804[/embed]

Kommentaarid puuduvad