Homme
24. veeb
1...6
-2...2
Ülehomme
25. veeb
3...7
-1...3

Eesti

Mart Helme on aastaga rahul: kooseluseadus ja immigratsioon on olnud pidevalt päevakorras

12:00 25. detsember 2015
Autor: Sven Soiver

EKRE esimehele Mart Helmele teeb aasta lõpus rõõmu, et EKRE dikteerib Riigikogu agendat ning valitsus peab arvestama nende soovidega. Tema sõnul on just EKRE teene see, et pidevalt on päevakorras nii kooseluseadus kui immigrantsioon. Ta pareerib koalitsioonierakondade süüdistusi, et see on lihtsalt populaarsuse saamiseks, kinnitades, et need on EKRE jaoks põhimõttelised küsimused, mis ei tohi kontrolli alt väljuda. Vaata täpsemalt videost!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!

Mida toob veebruarikuu Sinu tähemärgile?
Liiklustalent