Homme
15. apr
4...10
-3...2
Ülehomme
16. apr
5...13
-2...3

Eesti

Mart Sander: Euroopa tsivilisatsioonile saab saatuslikuks moslemite vastuvõtt 

17:38 12. jaanuar 2016
Autor: Anna-Maria Makko

Mart Sander, kelle poliitiliselt kriitiline uusaastakaart jõudis Euroopa parempoolsetesse netifoorumitesse ning mille peale Facebook selle kui ebakorrektse postituse eemaldas, räägib islamismi teemadel. Kölni uusaastaöö sündmuste valgel näeb Sander teise kultuuritaustaga inimeste voolamist Euroopasse ohu märgina. Ta leiab, et käimas on ideoloogiline sõda, mille ühte armeed juhitakse hoopis kaugemalt - nagu zombide armeed õudusfilmides.

 

 

Vaata lähemalt videost. 


Kommentaarid

Kommentaare 3
Triibk 11:02 13. jaanuar 2016
Hr.Sander ütles täpselt,mis EL i ja ka meid ees ootab, kui kiiresti ei lõpetata maffia ja poliitikute koostööd moslemi illegaalide maaletoomisel. Algul tulevad mehed,pärast relvad. Miskipärast meie poliitikud Eesti rahvale ei mõtle. Ja moslemid paljunevad ebareaalselt,nii et varsti oleme ise põgenikud.
Olev Ait 22:57 02. jaanuar 2018
Mart Sanderi kui munadeta pe-de korral on kama kaks , mis EESTIST saab. Vana tolvan, kus on tema lapsed ja lapselapsed. Saagu vähemalt ühe muna tagasi, et mõnele paar last ära teha.
silja valdner 17:20 04. jaanuar 2018
Miks ometi keegi ei taha kuulda võtta tõde?