Täna
20. mär
1...6
-2...1
Homme
21. mär
2...9
-1...2

Eesti

Tõeliselt suurepärane ehitis! Adrenaliiniotsijad saavad ennast uues keskuses välja elada

19:30 04. veebruar 2016
Autor: Keili Sükijainen

Neljapäeval avati Tallinna külje all Peetri külas  rahvusvahelistele tippnõuetele vastav elamusspordikeskus Spot of Tallinn. Uues keskuses saab treenida ka neljal olümpiaalal, mille võimalus Eestis siiani puudus. Korraga saab keskuses sportida umbes 100 ja päevas kokku kuni 600 spordiharrastajat. Keskuses treenimine toimub eel-registreerimisel. Vaata täpsemalt videost! 


Kommentaarid

Kommentaare 1
Sinu nimi:*
Telefon:
Kommentaar:*
stios 18:58 05. veebruar 2016
"linnaisad saavad rahulikult olla sest vabaduse väljakul ei ole enam noori kes.."

jepjep, 12€/3h eest on täpselt see mis ühel rulaealisel noorel igapäevaselt võtta on. huvitav kuidas projekt jooksma hakkam, imo on sellega natuke üle varju hüpatud. keskmise hobisõitja on sellises hinnaskaalas välistatud. ntks tõuksi odav kättesaadavus on nr1 põhjus selle ala populaarsuses. see pilet maksab 1/10ndiku entry lvl tõuksi hinnast. x-gamesilt ja sessionilt osavõtjad on 0.001% kogu nö "action sports" populatsioonist. kättesaadavus > taseme tõus.

Kerro kuu
Liiklustalent