Tartu tudengid hullasid ja pesid loodusteadlase Karl Ernst von Baeri pea vahutava vedelikuga puhtaks!

Sven Soiver

Tartu tudengid tähistavad volbrit ajalooliste traditsioonidega, millest kõige omapärasem on kindlasti Baeri kujul pea pesemine. Karl Ernst von Baer oli Tartu Ülikooli teadlane, kes bioloogia alal teinud pöördelisi avastusi ning tema teenete eest pani Eesti riik ta kahekroonisele ning Tartusse Toomemäele püstitati talle mälestuskuju.

Niivõrd tähtsa mehe kuju pea aga ei saa ju must olla. Vaata lähemalt videost!

 

Tartu tudengid tähistavad volbrit ajalooliste traditsioonidega, millest kõige omapärasem on kindlasti Baeri kujul pea pesemine. Karl Ernst von Baer oli Tartu Ülikooli teadlane, kes bioloogia alal teinud pöördelisi avastusi ning tema teenete eest pani Eesti riik ta kahekroonisele ning Tartusse Toomemäele püstitati talle mälestuskuju.

Niivõrd tähtsa mehe kuju pea aga ei saa ju must olla. Vaata lähemalt videost!

 

Kommentaarid puuduvad