Nordica lennud on kahe lennuki rikke tõttu häiritud

Seitsmesed uudised

Eesti lennufirma Nordica lennud on esmaspäeval kahe lennuki rikke tõttu häiritud.

"Üks neist on hetkel Münchenis hüdraulikarikke tõttu ja saab korda täna pärastlõunal ning teine lennuk, mis eile Pariisist oli Tallinnasse suundumas, maandus pardakompuutri rikke tõttu Kopenhaagenis ning tehnikud hetkel tegelevad probleemi kõrvaldamisega, hetkel ei oska öelda, kuna laheneb," rääkis Nordica äriarenduse direktor Sven Kukemelk.

Rikete tõttu on Nordical lennugraafikust palju kõrvalekaldeid, nentis Kukemelk. "Katsume leida nii asenduslennukit kui ka võimalikult palju inimesi teiste lendudega kohale lennutada. Aga homsest peaks normaalne olukord taastuma," sõnas Kukemelk.

Nordica lennukiparki kuulub viis lennukit, neist kaks Bombardier CRJ-700 ja kolm Bombardier CRJ-900 lennukit.

Kommentaarid puuduvad