Tulised meeleolud! Rahvas kogunes parlamendihoone ette Rõivase umbusaldusavaldust toetama

Eve Heinla

Keskerakonna pressiesindaja sõnul on valitsuse vahetus reaalsem kui kunagi varem. Detaile ei täpsustatud, kuid erakonna juht Jüri Ratas kinnitas täna ERR’le antud intervjuus, et nende poole on pöördunud kõik kolm koalitsioonierakonda. Peaminister Rõivas kinnitas samas, et nemad Keskerakonnaga mingeid läbirääkimisi ei pea. Samal ajal kui Riigikogus sees anti üle peaminister Taavi Rõivase umbusaldusavaldus, kogunes rahvas parlamendi ees EKRE kutsel meeleavaldusele. Sõnum oli muidugi üksmeelne ja valjuhäälne - “Taavi Rõivas- astu tagasi!”. Kes võiks olla järgmine peaminister? Vaata tuliseid meeleolusid parlamendi ees videost!

[embed]http://www.tv3play.ee/play/784106[/embed]

Kommentaarid puuduvad