Väärt võimalus! Eesti noortel ja andekatel muusikutel on võimalus rentida kauge ajalooga väärikaid pille

Anna-Maria Makko

Kadrioru Kunstimuuseumis kõlasid täna suursugused helid kui noored interpreedid näitasid oma oskusi uhketel ajaloolistel keelpillidel, mis valdavalt pärit Itaaliast. Noorte muusikute käsutuses oli suisa kuus ajaloolist maailmatasemel keelpilli, mida täna pidulikul koosviibimisel tutvustati ja mille koguhind ulatub kõvasti üle poole miljoni euro. Vaata videost lähemalt!

Kadrioru Kunstimuuseumis kõlasid täna suursugused helid kui noored interpreedid näitasid oma oskusi uhketel ajaloolistel keelpillidel, mis valdavalt pärit Itaaliast. Noorte muusikute käsutuses oli suisa kuus ajaloolist maailmatasemel keelpilli, mida täna pidulikul koosviibimisel tutvustati ja mille koguhind ulatub kõvasti üle poole miljoni euro. Vaata videost lähemalt!

Kommentaarid puuduvad