Kas tõesti? AIVAR RIISALU plaanib Eestimaa tolmu jalgadelt pühkida: me ei tee midagi, et asjad siin paremaks läheks

Seitsmesed uudised

Kui Õhtulehe arhiivis natuke arheoloogilisi väljakaevamisi teha, leiab sealt 2014. aasta 28. juunil ilmunud intervjuu Aivar Riisaluga, kus too märgib, et kui Keskerakond ja sotsid koalitsiooni moodustavad, tuleb küll Eesti tolm jalgadelt pühkida ning nüüd kinnitab mees, et oma sõnu ta ei söö.

“Teen ettevalmistusi, et oma sõnad teoks teha,” ütleb ta Õhtulehele tõsisel toonil ning lisab, et ilmselt viib elutee ta kusagile Euroopasse, kuid midagi täpsemalt ta öelda ei taha.

"Eesti muutub pasteldes turistidele viina valavaks ja kaerajaani tantsivaks väljasurevaks etnoseks. Me ei tee midagi selleks, et asjad siin paremaks läheks. Me peaksime tooma täna julgelt sisse võõrtööjõudu, me ei tee seda," nimetab mees siin toimuvat "hullumajaks".

Kommentaarid puuduvad