Keskerakond läheb valimistele hüüdlausega: “Teised lubavad, meie teeme!”

Seitsmesed

Keskerakonna hüüdlause kohalike omavalitsuste valimistel on "Teised lubavad, meie teeme", hüüdlauset hakatakse kasutama erakonna kampaanias üle Eesti, vahendab BNS.

Keskerakonna esimees Jüri Ratas sõnas, et erakonna hüüdlauses "Teised lubavad, meie teeme" väljendub partei suur kogemus omavalitsuste juhtimisel, edastas Keskerakonna pressiesindaja.

"Eesti inimesed ootavad, et poliitikud päriselt pingutaks ning oskaks teha koostööd kõigi eestimaalaste huvide esindamisel. Lubadustele peavad järgnema ka selged otsused ja teod. Keskerakond on nii riigis kui ka linnades ja valdades seadnud alati julgeid sihte ning seejärel päriselt oma lubadused teoks teinud," sõnas Ratas.

Keskerakonna esimehe sõnul on kohalike omavalitsuste valimised erakonna jaoks olulised kõikjal Eestis ning selleks tehakse rohkelt tööd igas vallas ja linnas. "Tuleme julgelt välja oma nimekirjadega ning teeme seda uhkuse ja kindlusega, et suudame inimestele pakkuda häid ideid, millele järgnevad otsused ja teod," lausus Ratas.

Foto: Delfi/Karli Saul

Kommentaarid puuduvad