Ratas ja Aas: Arvo Sarapuu ei saa ametis jätkata

Seitsmesed

Keskerakonna esimees Jüri Ratas ning Tallinna linnapea kohusetäitja Taavi Aas kinnitasid ühisavalduses, et neljapäeval kahtlustatavana kinni peetud abilinnapea Arvo Sarapuu ei saa abilinnapea ametis jätkata, vahendab BNS.

Taavi Aasa sõnul näitab juhtunu, et Tallinna linnavalitsus langetas kolmapäeval ainuõige otsuse lõpetada ettevõtte BWM teenuste kasutamine jäätmeturul. 

Kaitsepolitsei (kapo) pidas Tallinna prügiäri kriminaalasja raames neljapäeva hommikul kinni Tallinna keskerakondlasest abilinnapea Arvo Sarapuu, kes sai ka kahtlustuse. BNS-i küsimuse peale, kas lisaks Sarapuule kahtlustuse saanud kaks isikut on Sarapuule kuuluva ATKO juhatuse liige Margo Tomingas ning osaühing Baltic Waste Management omanik ja juht Kaido Laanjärv, kinnitas riigiprokuratuur seda infot.

Foto: Delfi/Karli Saul

Kommentaarid puuduvad