Eriline sündmus! Keskhaigla sünnitusmajas tulid ilmale sajandi esimesed nelikud

Seitsmesed

Kui juuni lõpus sai Tallinna keskhaigla sünnitusmajas üle nelja aasta rõõmustada kolmikute sünni puhul, siis juuli on alanud veelgi harukordsemalt – rohkem kui poolesaja-aastase vahe järel nägid Eestis ilmavalgust nelikud, vahendab Delfi.

Pühapäev, 9. juuli 2017 läheb keskhaigla sünnitusmajas ajalukku – teadaolevalt esimest korda sünnitusmaja tegutsemise ajaloos aidati siin ilmale nelikud! Neli pisikest tüdrukut sündisid pühapäeva pärastlõunal ning kosuvad keskhaigla sünnitusmaja lastearstide kõrgendatud tähelepanu all.

Mitmike sündivus on keskhaiglas viimaste aastate jooksul tasapisi kasvanud. Käesoleva aasta esimese kuue kuuga sündis siin rekordilised 55 paari kaksikuid ning läinud kuul saime peale neljaaastast pausi taas kolmikute sünni üle rõõmustada. Nelikuid ei olnud Eestis aga viimase poolesaja aasta jooksul sündinud.

Foto: Delfi

 

Kommentaarid puuduvad