Tele2 ehitab Weekend festivali ajaks Pärnusse mobiilimasti

Seitsmesed

Tele2 ehitab Weekend festivali ajaks Pärnusse 100 000 inimese teenindamiseks mobiilse erilahenduse ja kuuekordistab festivali piirkonnas mobiilse interneti mahtu.

"Et ühelgi festivalilisel ei jääks sõpradega suhtlemata ja pildid peomelust jagamata, püstitame suursündmuse ajaks Pärnusse erilahendusega 17 meetri kõrguse liikuva tugijaama," ütles Tele2 müügi- ja turundusdirektor Kristjan Seema. "Lisame peo tsentrisse kuus 4G sektorit, sama palju 3G sektoreid ja kõnemahu laiendamiseks lisame ka 2G sektoreid." Seema sõnul seatakse liikuv tugijaam üles festivaliala keskele.

Erilahenduse puhul liidab Tele2 1800 megahertsi ja 2100 megahertsi sageduse, mis võimaldab festivali publikul 4G mobiilse interneti allalaadimiskiirust kuni 300 megabitt sekundis. 3G lisamahtusid pakutakse sagedusel 2100 megahertsi ja 2G kõnemahtusid sagedusel 1800 megahertsi. Lisaks festivalialale on Tele2 suurendanud ka Pärnu ja selle lähedal asuvate tugijaamade võimekust.

"Tele2 ehitab spetsiaalseid erilahendusi suurüritustele, kus osaleb vähemalt 10 000–20 000 inimest, nagu laulupidu ja Õllesummer," ütles Seema. Ta lisas, et samuti lisame olemasolevatesse tugijaamadesse internetimahtusid Tallinna lauluväljakul toimuvate kontsertide ajal. Seema sõnul on Tele2-l üks liikuv tugijaam suurüritustele reageerimiseks alati valmis.

Eelmisel aastal osales Weekend Festival Baltic festivalil ja sellega seotud üritustel ligi 100 000 inimest.

Foto: Tele2

Kommentaarid puuduvad