Vakra: sotsid välistavad Tallinnas koostöö Savisaare valimisliiduga

Seitsmesed

Sotsiaaldemokraatide Tallinna linnapea kandidaat Rainer Vakra on kindel, et pärast kohalikke valimisi tänavu oktoobris tuleb Tallinna uus linnavõim ilma Edgar Savisaareta, vahendab BNS.

„Ma ei keeruta ega otsi ümbernurga ütlemisi, sest tean täpselt, et sotsid välistavad Tallinnas koostöö Savisaare valimisliiduga,“ ütles Vakra. „Sotside kaasabil pannakse pärast valimisi kokku edumeelne ja tulevikku vaatav linnavalitsus, kelle eesmärk on Eesti pealinna arendamine ning elanike teenimine.“

„Kui Keskerakond tahab ka Tallinnas näidata oma kaasaegset nägu ja olemust, siis tuleb neilgi varem või hiljem Savisaare valimisliidu suhtes võtta selge hoiak, et seda seltskonda enam linnavõimu juurde ei lasta,“ rõhutas Vakra ning kordas, et sotside arvates tulnuks juba ammu linnapea ja volikogu esimehe kohalt tagandada kriminaalsüüdistusega kohtu alla antud Edgar Savisaar ja Kalev Kallo. 

„Et sellised mehed on endiselt ametis, on Eesti poliitika ja juhtimiskultuuri häbiplekk. Tallinn vajab muutust ja Savisaar ei ole kindlasti jõud, kes positiivse muutuse toob. Tema kisub meie pealinna tagasi hämarate tehingute ja ringkäenduse sohu,“ sõnas Vakra.

„Tallinna puhtama tuleviku nimel lõpetame meie Sõõrumaa koolide lepingud, paneme kinni Ühistupanga, linnapoe ning ei kuluta maksumaksja raha Tallinna Televisiooni ülalpidamiseks. Vabanevate vahenditega tagame lasteaedades lastele tasuta ja tervisliku toidu ning teeme nelja aastaga kõik pealinna lasteaiad korda,“ kinnitas sotside linnapea kandidaat Rainer Vakra.

Foto: Kuvatõmmis/Delfi/Madis Veltman

Kommentaarid puuduvad