Ratas nimetati aasta mõjukamaks ühiskonnategelaseks

Seitsmesed

Ajaleht Eesti Päevaleht nimetas Keskerakonna esimehe, peaminister Jüri Ratase aasta mõjukamaks ühiskonnategelaseks, vahendab BNS.

Jüri Ratas sai aastaga kõik, mis tahtis: Keskerakonna juht, peaministri koht, hoidis Yana Toomi erakonnas, juhtis Euroopa Liidu eesistumist ja võitis kohalikud valimised, põhjendas leht.

Teisele kohale paigustas leht Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimehe, tervise- ja tööminister Jevgeni Ossinovski. Leht märgib, et kuni kohalike omavalitsuste valimiseni oli Ossinovski valitsuse mõjukaim liige.

Kolmandaks paigutas leht Keskerakonna aseesimehe, Tallinna volikogu esimehe Mihhail Kõlvart ning neljandale positsioonile president Kersti Kaljulaidi.

Mõjukate poliitikute või ühiskonnategelaste esikümnesse mahtusid veel keskerakondlasest majandus- ja taristuminister Kadri Simson, Euroopa Parlamendi liige Yana Toom, kaitsepolitseiameti peadirektor Arnold Sinisalu, EKRE juhtpoliitikud Martin ja Mart Helme, Euroopa Komisjoni asepresident Andrus Ansip ja sotsiaaldemokraadist siseminister Andres Anvelt.

Kommentaarid puuduvad