Alates 17. jaanuarist muutub Haabersti ristmiku liikluskorraldus

BNS

Seoses Paldiski maantee tunneli ehituse teise etapi algusega muudetakse alates kolmapäevast, 17. jaanuarist Haabersti ristmiku liikluskorraldust.

Liiklusele avatakse ringristmikult kesklinna poole suunduv üks sõidurada viadukti loomaia poolsel küljel üle Paldiski maantee tunneli. Linnast väljuv suund suunatakse viadukti suurhalli poolsel küljel enne ringristmiku samuti üle Paldiski maantee tunneli.  

„Haabersti“ bussipeatus tuuakse tagasi ligi 170 meetrit ringristmiku poole, kesklinna suunduva sõiduraja äärde. Ehitajate teel  sõiduteele rajatud ajutine kõnnitee likvideeritakse ja taas avatakse kõnnitee läbi Ehitajate tee 152 pargi. Circle K tanklasse ligipääs on tagatud läbi Haabersti tänava.

Ajutine liikluskorraldus, mis kehtestatakse Haabersti ristmikul alates kolmapäevast, 17. jaanuarist,  kehtib käesoleva aasta kevadeni.Liiklejatel palutakse hoolikalt järgida liikluskorraldusvahendite nõudeid.

Kommentaarid puuduvad