Tulevased meditsiiniõed viivad kutseala uusima teabe otse haiglatesse

BNS

Tuleval nädalal alustavad Tallinna tervishoiukõrgkooli õe õppekava lõpetajad oma lõputööde kaitsmisi – sedapuhku toimuvad kuuest lõputööde talvistest kaitsmistest koguni kolm haiglates, et kutseala uusim teave otse praktikas töötavate õdedeni viia.

Tervishoiu kõrgkooli teatel viib õenduse õppetool sel korral osa talviste lõpetajate lõputööde kaitsmisi läbi erinevates Eesti haiglates, et üliõpilaste lõputöödes avalduv uusim kutsealane teave otse haiglates töötavate õdedeni jõuaks. 

"Tegemist on juba teise korraga, kui viime osa lõputööde kaitsmisprotsessist läbi meie koostööpartnerite juures – möödunud suvel presenteerisime Tallinna lastehaiglas sealse haigla poolt tellitud rakendusuuringu tulemusi," ütles kõrgkooli õenduse õppetooli juhataja Kristi Puusepp. "Saadud positiivne kogemus andis kindluse, et korraldada lõputööde kaitsmisi edaspidi ka teistes tervishoiuasutustes, ühendades nii kaks meeldivat – üliõpilased esitlevad oma lõputöid ja õed saavad ülevaate oma kutseala värskeimast teabest kõige kiiremal viisil. Lisaks suurendab see ka kõrgkooli ja koostööpartnerite omavahelist koostööd."

Lõputööde kaitsmised toimuvad eeloleval esmaspäeval algusega kell 9 Ida-Tallinna keskhaigla Tuppitsa-nimelises auditooriumis, algusega kell 10 Tallinna lastehaigla laste vaimse tervise keskuse konverentsisaalis. teisipäeval algusega kell 10 kaitsevad oma lõputöid kõrgkooli Pärnu õpperühma lõpetajad Pärnu haigla konverentsisaalis.

Kokku kaitseb sel semestril oma lõputööd suulise või posterettekandega 120 õe õppekava üliõpilast. Kõik kaitsmised on avalikud ja kõik huvilised on oodatud neid kuulama.

Kommentaarid puuduvad