Tallinn toetab tänavu noorte sporditegevust 5,74 miljoni euroga

Seitsmesed

Tallinn toetab tänavu noorte sporditegevust 5,74 miljoni euroga, möödunud aastaga võrreldes on harrastajate arv kasvanud ligi viis protsenti ja sama palju on kasvanud ka sporditegevuse toetuse eelarve, vahendab BNS.

Abilinnapea Vadim Belobrovtsev märkis, et linna eesmärk on tagada hea kvaliteediga sporditeenus, mis oleks kättesaadav võimalikult paljudele noortele. „Hea meel on selle üle, et tänavu on kasvanud harrastajate arv ning seega üha rohkem noori on leidnud tee spordi juurde,“ nentis Belobrovtsev. „ Sel aastal toetame ühtekokku 150 spordiorganisatsiooni, 21 823 harrastajat ja 526 treenerit kokku summas 5 742 484 eurot. Möödunud aastaga võrreldes kasvas toetuse eelarve ligemale 300 000 eurot.“ 

Tänavu linna eraldatava 5,74 miljoni euroga tagatakse harrastajate ja treenerite pearaha baassummas 200 eurot, millele lisandub kvaliteetse spordiklubi puhul veel täiendav toetus 45 eurot harrastaja kohta. 

Sporditegevuse toetus on ettenähtud spordiklubidele ja -koolidele 7-19-aastaste Tallinna noorte ja puuetega harrastajate ning püsiva töövõimetusega inimeste sporditegevuse korraldamiseks.

Kommentaarid puuduvad