Reformierakond valis Tallinna piirkonnale uued juhid

BNS

Hotell Euroopas laupäeval toimunud Reformierakonna suurel Tallinna päeval valisid Tallinna reformierakondlased uued juhid kaheksasse linnaossa ning Tallinna ringkonnaorganisatsiooni juhatusse.

Tallinna ringkonnaorganisatsiooni esimeheks valiti riigikogu liige ja Tallinna linnavolikogu Reformierakonna fraktsiooni esimees Kristen Michal, teatas erakond BNS-ile.
Reformierakonna Tallinna piirkondade juhtideks valiti Haaberstis Ants Leemets, Kesklinnas Keit Pentus-Rosimannus, Kristiines Remo Holsmer, Lasnamäel Tiit Soorm, Mustamäel Maris Lauri, Nõmmel Vilja Toomast, Pirital Kaupo Nõlvak ning Põhja-Tallinnas Signe Riisalo. 

Tallinna ringkonnaorganisatsiooni juhatusse, kuhu kuuluvad põhikirja järgi linnaosade esindajad ja Tallinnast valitud riigikogu liikmed Heidy Purga, Remo Holsmer, Keit Pentus-Rosimannus, Arto Aas, Maris Lauri ja Eerik-Niiles Kross, osutusid valituks veel Yoko Alender, Ain Seppik, Ago Talalaev ja Kaupo Nõlvak. Ühtlasi kuuluvad Tallinna ringkonnaorganisatsiooni juhatusse erakonna naisühenduse Naire esindaja Maret Maripuu, Tallinna noorteklubi esindaja Sten Laansoo ning Reformierakonna Seenioride kogu juht Ants Leemets.

Valitud juhatuse eesmärk on Reformierakonna Tallinna ringkonnaorganisatsiooni arendamine, liikmete kaasamine poliitikategemisse ning Reformierakonna edukas esinemine nii 2019. aasta riigikogu kui 2021. aasta kohalike omavalitsuste valimistel. Juhatuse mandaadi pikkuseks on kaks aastat.

Reformierakonna Tallinna piirkonda kuulub 2740 liiget ning tegu on Reformierakonna suurima piirkonnaga.

Kommentaarid puuduvad