“Maksud Lätti” peakorraldaja: mina pean end patrioodiks ja see on minu kingitus Eesti Vabariigi 100. sünnipäevaks

Seitsmesed

Aktsiisi tõstmise vastase aktsiooni "Maksud Lätti" peakorraldaja ja algataja Taavi Leppik ei ole nõus välisminister Sven Mikseri seisukohaga, et vabariigi aastapäeval Lätti poodlema minemine oleks ebapatriootlik.

"Mina vaatan seda asja nii pidi, et see on minu EV100 kingitus Eesti Vabariigile. Mina selle aktsiooniga olen Eesti Vabariigi poolt ja valitsuse halbade otsuste vastu," ütles Leppik Delfile.

"Inimesed ei tee omale selgeks, milles aktsioon seisneb. Kõik kleebivad sinna alkoreisi külge. Tegelikult ei ole see üldsegi ainult alkoreis, see on kogu aktsiisitõusu vastane aktsioon," ütles Leppik.

Loe refereeritud artiklit pikemalt Delfist!

Kommentaarid puuduvad