Taxify käivitas teenuse Mehhikos Monterreys

Seitsmesed

Transpordiplatvorm Taxify jätkas laienemist Mehhikos, käivitades teenuse suuruselt kolmandas linnas Monterreys, vahendab BNS.

Taxify avas kolmapäeval teenuse Monterreys rohkem kui tuhande registreerunud juhiga. Enne teenuse käivitamist oli rakenduse alla laadinud juba rohkem kui 10 000 kohalikku, teatas ettevõte.

"Mexico City on täna sõitude arvult Taxify neljas linn. Nüüdsest saavad ka Monterrey elanikud valida kohalike alternatiivide seast soodsaima ja kvaliteetseima sõiduteenuse," ütles Taxify asutaja ja tegevjuht Markus Villig.

2018. aastal on ettevõttel plaanis nii jätkata laienemist kui tugevdada turupositsiooni olemasolevatel turgudel. "Plaanime teenuse avada mitmetes uutes linnades Austraalias, Põhja-Ameerikas, Euroopas ja Aafrikas," lisas Villig.

Mehhikos tegutseb Taxify varasemalt juba Mexico Citys ja Durangos. Monterrey klientidele on Taxify teenus kättesaadav alates 14. veebruari varahommikust kohaliku aja järgi.

Taxify on 2013. aastal asutatud eestimaine tehnoloogiafirma, mis arendab ülemaailmset transpordiplatvormi. Taxify tegutseb rohkem kui 40 linnas ja 23 erinevas riigis, vahendades aastas kümneid miljoneid sõite.

Firmas töötab globaalselt üle 450 inimese. 2017. aasta augustis alustas Taxify strateegilist koostööd maailma suurima sõidujagamisteenuse pakkujaga Didi Chuxing. Taxify rakendus on saadaval iOS ja Android platvormidele.

Kommentaarid puuduvad