Ülemiste Rimi kolib ajutisele pinnale

Seitsmesed

Seoses Ülemiste Keskuse laiendustöödega kolib keskuses asuv Rimi toidupood alates neljapäevast esimesel korrusel asuvale ajutisele pinnale, 35 miljonit eurot maksma minev laiendustöö valmib 2019. aasta kevadeks, vahendab BNS.

"Praegune Rimi lammutatakse ning selle alla ehitatakse maa-alune parkla, uus Rimi aga tuleb kahekordne," ütles Rimi pressiesindaja Katrin Bats. " Ülemiste Rimi hüpermarketist saab ajutiselt supermarket, mis on samuti väga esindusliku tootevalikuga. Loodan, et kliendid võtavad ajutise muudatuse omaks," lisas ta.

Hüpermarket suletakse 14. veebruaril kell 18 ning uue asukohaga supermarket avatakse 15. veebruaril kell 12.

Ülemiste Keskuse 13 000-ruutmeetrise laienduse ehitustööd algavad veebruaris ning 35 miljonit eurot maksma minev laiendustöö valmib 2019. aasta kevadeks.

Ülemiste Keskuse laiendus ehitatakse senise Rimi hüpermarketi kohale. Esmalt lammutatakse Rimi maha, seejärel ehitatakse maa-alune parkla, siis ehitatakse Rimi uuesti üles ning teisele korrusele ehitatakse juurde keskuse uus osa. Suurima osa uuest pinnast võtab enda alla Apollo kino, juurde tulevad ka spordiklubi People Fitness, kolm restorani ja kohvikut ning ka mitu uut kauplust.

"Kogu lisanduvast 13 000 ruutmeetrist ligi 80 protsenti läheb nii-öelda meelelahutuse alla. Selle alla kuuluvad nii spordiklubi, kino kui ka lisatoitlustus," ütles Ülemiste Keskuse direktor Guido Pärnits detsembris BNS-ile.

Laiendustööde tulemusel suureneb keskuse pindala seniselt 69 000 ruutmeetrilt 82 000 ruutmeetrini. Ehitustööde maksumus on ligikaudu 35 miljonit eurot. Keskuse laiendus valmib 2019. aasta kevadeks.

Kommentaarid puuduvad