Raekoja platsi jõulukuusest saab osa Pirita tulemängust

Seitsmesed

Esmaspäeval hakatakse Tallinna Raekoja platsilt eemaldama jõulukuuske, kust see jõuab ositi Piritale riigi auks süttivale tulemängule, vahendab BNS.

Tallinna esinduskuusk jäi tänavu Raekoja platsile tavapärasest pikemaks ajaks. „Tahame heitliku ilma kiuste hoida linlastes talve- ja pühademeeleolu,“ põhjendas Kesklinna vanem Vladimir Svet.

Eelmisel nädalal rajati jõulupuu ümber väikestest kuuskedest vastlalabürint, mis osutus laste seas väga menukaks ajaveetmiskohaks. Esmaspäeva hommikul kuuselabürint eemaldati ja hilisõhtul hakatakse maha võtma ka suurt kuuske.  

„Andsime jõulu ajal vanalinna ehtinud kuuskedele uue elu ja pakkusime meeldivat tegevust lastele. Seda on kavas teha ka tulevikus,“ ütles linnaosa vanem Svet ja lisas, et Raekoja platsi jõulukuusel on sel aastal rohkem kui kaks elu. „Kesklinna kingitusena jõuavad meie kuuse pakud reede õhtuks Pirita linnaosa tulepeole.“

Kommentaarid puuduvad